Shportë rrobash të palara – ku e gjeni më së liri

03.08.2023

Shperndaje:

Rrobat e palara duhet akomoduar diku. Dhe ideja më e mirë është një kosh apo shportë për to.

Në tregun online gjeni lloje të ndryshme të shportave dhe platforma SaKushton ua prezanton ofertat më të mira.

Shportën më të lirë e gjeni në Jysk. Kushton 9.99 euro. Është nga materiali, ngjyrë bardhë dhe kafe si dhe ka dimensione 36 cm diametër dhe 50 cm lartësi. Edhe pse është nga materiali ka shtizat e hekurit që e mbajnë formën e një shporte në çdo kohë.

Në këtë dyqan, shporta më e shtrenjtë është ajo e brendit Egil. Ka formë kënddrejtë dhe pjesa poshtë është më e ngushtë. Ka kapak dhe është me dizajn sikur të jetë një thurje nga kashta. Kushton 45 euro.

Shporta për rroba të palara gjeni edhe në dyqanin tjetër online, PemaMall. Më e lira kushton 16.80 euro. Është prodhim italian Ordinet, e punuar me material, por me mure të forta anash. Ka edhe kapak.

Për të parë më shumë, kliko KËTU