Si t’i kërkoni më lehtë produktet që ju interesojnë në SaKushton

04.12.2022

Shperndaje:

Një klikim me emrin e produktit që ju intereson jo gjithëherë mund t’ua shfaqë vetëm atë që e keni kërkuar, për shkak të lidhjeve që kompanitë shitëse bëjnë përmes “key words”.

Por platforma SaKushton e ka të thjeshtëzuar kërkimin dhe ka mjete për të filtruar llojet e produkteve që kërkoni.

Për shembull, nëse kërkoni qumësht, atëherë pos qumështit si produkt, mund t’ju shfaqen edhe produkte të tjera që përmbajnë qumësht dhe ta bëjnë më të vështirë përzgjedhjen.

Por çka duhet bëni ju?

Në krye të faqes SaKushton, keni hapësirën për kërkim. Aty e shkruani emrin e produktit që ju intereson. Për shembull, qumësht.

Në të djathtë të fushës së kërkimit janë edhe dy të vogla për të përcaktuar çmimin minimal dhe atë maksimal dhe fare në të djathtë butoni “kërko”, mbi të cilin duhet të shtypni në fund.

Në rastin e qumështit si shembull, e dini se një litër sot kushton mesatarisht 1.10 euro. Në këtë rast, pasi të keni shkruar në fushën e kërkimi fjalën qumësht, ju mund të shkruani te fusha për çmim minimal 0.9 euro dhe te fusha për çmim maksimal 1.20 euro.

Pas kësaj shtypni butonin e kaltër “kërko” dhe do t’ju shfaqen vetëm qumështi dhe ndonjë produkt i qumështit që kushton nga 0.9 deri në 1.20 euro, çmim i përcaktuar nga ju.

Njëlloj veproni me të gjitha produktet që ju interesojnë, duke shkruar emrin e produktit, duke përcaktuar çmimet minimale e maksimale orientuese dhe duke shtypur butonin “kërko”.