Salcë, krem dhe speca të djegëst turshi – ku i gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Salcë, krem dhe speca të djegëst turshi – ku i gjeni më së liri

05.09.2023

Shperndaje:

Nëse jeni meraklinj të specave dhe produkteve nga specat e djegëst, e po ashtu edhe nëse ua duron goja e lukthi, atëherë në treg keni shumë zgjidhje.

Gjeni speca jalapeno turshi, salcë nga jalapeno dhe llojet tjera të specave të djegëst si dhe kremra për lyerje të bukës.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online.

Më së liri kushton një salcë me speca të kuq e brendit holabdez Remia. Kavanozi me 250 ml kushton 1.44 euro dhe mund ta porosisni në dyqanin online Begmart.

Për 1.51 euro në këtë dyqan, mund të porosisni kremin e djegëst të brendit Miree.

Në Spar, mund të blini speca jalapeno turshi. Kavanozi me 220 gr kushton 169 euro.

Jalapeno turshi gjeni edhe në Begmart. Kavanozi me 480 gr kushton 2.34 euro, kurse ai me 980 gr – 4.20 euro.

Në këtë market, gjeni edhe një krem për lyerje nga specat jalapeno. Kavanozi me 500 gr kushton 2.34.

Për të parë më shumë, klikoni KËTU dhe KËTU