Sprej për pastrim të xhamave – ku e gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Sprej për pastrim të xhamave – ku e gjeni më së liri

03.12.2023

Shperndaje:

Pastrimi i xhamave, nuk mund të bëhet pa preparate të veçanta për të hequr çdo njollë dhe për ta bërë të shkëlqejë. Për këtë duhen pajisje (lexo KËTU) dhe sprej i veçantë.

Në tregun online ka disa lloje të këtyre preparateve dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Sprejin më të lirë për pastrim të xhamave e gjeni në Spar. Është i brendit Arf, me sasi 750 ml dhe kushton 1.99 euro.

Në Begmart, gjeni po ashtu sprej të xhamave. Ofrohet brendi amerikan Ajax, me tri lloje: klasik, fresh dhe aromë trëndafili. Shishja ka 650 ml dhe kushton 2.49 euro.

Lëngë për pastrim të xhamave ofrohet edhe në dyqanin online 75Mall. Spreji Pink Stuff, kushton 4.10 euro dhe  shishja ka 750 ml. Mund ta përdorni edhe për pastrim të dyerve.

Për të parë më shumë, kliko KËTU