Tavolinë për hekurosje – ku e gjeni më së liri

13.06.2022

Shperndaje:

Hekurosja vlerësohet prej punëve të bezdisshme, e kur në shtëpi nuk ka edhe tavolinë për hekurosje, kjo bëhet “e tmerrshme”.

Në tregun online ka me dhjetëra lloje të tavolinave për hekurosje dhe platforma SaKushton i ka analizuar e krahasuar çmmet e tyre.

Tavolinën më të lirë për hekurosje e gjeni në dyqanin online PemaMall. Është e brendit turk Zilan dhe kushton 13.99 euro.

Në PemaMall gjeni edhe disa lloje të lira të tavolinave për hekurosje, ndërkohë në dyqanin tjetër online 75Mall, tavolinën më të lirë e gjeni për 19 euro. Nuk ka ndonjë specifikë të shënuar për të, pos çmmit.

Në Gjirafa50, tavolina më e lirë për hekurosje kushton 34.20 euro. Është e brendit çek Lemart me dimensione 110×33 cm.

Në këtë dyqan online gjeni edhe tavolinën më të shtrenjtë për hekurosje. Ajo e brendit polak Vileda, modeli Bravo Plus, kushton 101.74 euro. Bashkë me tavolinën vjen edhe një mbulesë shtesë për të.


Për të parë të gjitha ofertat, kliko KËTU