Telefon Xiaomi Redmi – ku e gjeni më së liri

28.12.2021

Shperndaje:

Telefonat e brendit Xiaomi janë shembulli më i mirë i nënvlerësimit. Shpesh janë të mirë me perforamnca po aq sa ata të brendeve të njohura, por me çmim janë shumë më ulët.

Klik –k’qyre n’Sakushton: Xiaomi Redmi

Dhe nëse kërkoni një Xiaomi Redmi, atëherë mund të gjeni duke ndarë pak më shumë se 100 euro. Platforma Sakushton ka krahasuar çmimet në tregun online.

Telefonin më të lirë Xiaomi Redmi e gjeni në Aztech. Është model 9A me 2 Gb ram memorje, 32 Gb hapësirë të brendshme, ngjyrë e kaltër dhe kushton 109 euro. Ndërkohë, telefoni me ngjyrë të hirtë me të njëjtat performanca, kushton 129 euro.

I njëjti model në Gjirafa50 kushton 130.53 euro, kurse në Neptun 139 euro.
Natyrisht ka telefona edhe me çmime më të larta e performanca më të mira.

Në Aztech, Xiaomi Redmi më i shtrenjtë kushton 299 euro. Është model Mi 11 Lite me ekran 6.55 inç, 6 Gb ram memorje dhe 128 Gb hapësirë të brendshme.

Në Gjirafa50, modeli më i shtrenjtë i Xiaomit është Note 9 Pro. Kushton 349.92 euro, ka 6 Gb ram memorje dhe 64 hapësirë të brendshme.

Dhe në Neptun, është Xiaomi më i shtrenjtë. Është model Note 10 Pro, ngjyrë bronzë. Ka 8 Gb ram memorje dhe 128 Gb hapësirë të brendshme.