Vaj luledielli me dallim të madh në çmim

28.09.2022

Shperndaje:

Kur flitet për shtrenjtimin e produkteve në Kosovë, atëherë vaji i lulediellit ndoshta është edhe kampion.

Për një kohë të shpejtë, thuajse “brenda natës”, çmimi i tij u ngrit nga rreth 1.5 euro në 3 euro. Kjo nxiti zemërimin e madh të qytetarëve.

Sot çmimet vazhdojnë të jenë pak a shumë njëjtë, me përjashtime të vogla dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Vajin më të lirë mund ta porositni në dyqanin online Dërgesë. Shishja e vajit e brendit Flowerra, 900 ml, kushton 2.49 euruo, që kthyer në litër, i bie 2.74 euro.

Në Maxi, shishen me sasi të njëjtë, por të brendit Biser, e gjeni për 2.85 euro, e që litra i bie 3.10 euro.

Në Begmart, ofrohet vaji më i lirë nëse e blini në shishe 1 litër. Ai i brendit Zade kushton 2.94 euro.

Edhe në Maxi mund të gjeni dy lloje të vajit të lulediellit në shishe 1L. Ai i brendit Diajmant kushton 3.10 euro, kurse ai i brendit Zvijezda, 3.15 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU