Vathë – ku i gjeni më së liri

30.08.2022

Shperndaje:

Platforma online është e vetmja që ofron mundësinë që me një klik t’u dalin një mori produktesh përpara dhe më pas të zgjidhni. Ndryshe do të duhej të shkonit dyqan pas dyqani.

Kështu, me një klik do t’ju dalin lloj-lloj vathësh, nga 4 euro deri në 102 euro, që duhet ndarë për ata Calvin Klein.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Pra vathët më të lirë mund t’i blini në dyqanin online PemaMall. Kushtojnë katër euro. Janë prodhim vendor nga çeliku dhe me gurë të kuq Jasper.

Në dyqanin tjetër online, Gjirafa50, vathët më të lirë kushtojnë 6.50 euro. Janë prej bakri të praruar në ari dhe të punuar në formë çelësi të muzikës.

Në këto dy dyqane gjeni shumë lloje të vathëve, me çmime e materiale të ndryshme.

Më të shtrenjtët në Gjirafa50 kushtojnë 85.05 euro. Janë të brendit spanjoll PD Paola, elegantë dhe të punuar prej argjendit 925. Janë bërë në formë të gjysmë-rrethit me flakërim në ari të verdhë 18 karat.

Dhe, vathët më të shtrenjtë në tregun online mund t’i porosisni në dyqanin PemaMall. Janë të brendit të njohur Calvin Klein, modeli Sway. Ofrohen për 102 euro.

Për të parë më shumë modele, kliko KËTU