Aztech – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Aztech

Kompania Aztech e themeluar më 2008, është lidere në Kosovë me rrjetin më të madh të dyqaneve në shitjen me pakicë të artikujve elektro-shtëpiak. Në Aztech mund të gjeni produktet e brendeve më të njohura botërore si: Whirlpool, Electrolux, Samsung, Philips, Liebherr, Sharp, Toshiba, Kenwood, Babyliss, DeLonghi, Indesit, AEG, Braun, Silverline e shumë të tjera. Kompania me disa pika në Kosovë ofron transport dhe blerje online. Për klientët që blejnë pajisje të teknologjisë informative, pajisje elektro-shtëpiake, pajisjeve elektronike, teknikës së bardhë si dhe pajisje të kujdesit personal, kompania ofron edhe "Ekspertin e Aztech" që është i gatshëm të ndihmojë e rekomandojë 24/7. Dyqanet Aztech janë të pranishme edhe në kuadër të hipermarketit Viva Fresh Store. Aktualisht, Aztech ka 20 dyqane në tërë Kosovën. Për të porositur online në Aztech, vizito: https://aztechonline.com/

Lajmet e fundit