Deppo – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Deppo

Deppo është ndër marketet e fundit të hapura në Kosovë, por për pak vite kompania është rritur aq shumë, sa tash ka 48 pika në gjithë vendin. Në marketet e Deppos mund të gjeni produkte të ndryshme, ushqimore dhe të tjera me çmime që gati në vazhdimësi janë në zbritje. Deppo ka koncept unik, me një portofol deri në 1200 produkte bazë të klasit të parë dhe 300 produkte mujore apo sezonale.

No products found for this website.

Lajmet e fundit