Kejes – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Kejes

Tech company

Kompania KejeS, ma bazë në Prishtinë, është dyqan online i teknologjisë. Ofron ekskluzivisht produkte të gjigantit të teknologjisë Apple. Laptop, iPhone, orë të mençura, iPad, TV dhe aksesorë të ndryshëm, mund t'i gjeni në këtë dyqan me bazë në Veternik, me çmime më të lira se kudo tjetër në Kosovë. Pos shitjes, ofron edhe përkrahje teknike për klientët.

Lajmet e fundit