Xhaketë për dimër – ku e gjeni më së liri

10.12.2022

Shperndaje:

Një xhaketë e ngrohtë dhe në të njëjtën kohë e bukur si dizajn, është e gjitha që ju duhet për këtë dimër.

Në tregun online gjeni me dhjetëra lloje, duke kërkuar më fjalët “xhaketë dimri” apo “jakne dimri” dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Për fëmijë

Xhaketën më të lirë për fëmijë e gjeni në Gjirafa50. Është e brendit të njohur Nike dhe kushton 66 euro. Ka ngjyrë të zezë dhe numër L. Ka edhe kapelë.

Për 88 euro, në këtë dyqan gjeni edhe montin Nike. Po ashtu është për fëmijë, ngjyrë e zezë dhe brend Nike.

Për femra

Xhaketën më të lirë për femra mund ta porosisni në Gjirafa50. Ka ngjyrë të bardhë, numri L dhe është i brendit Jacqueline de Yong. Është mont.

Xhaketën më të shtrenjtë për femra e gjeni po në Gjirafa50. Kushton 293.35 euro dhe është e brendit Roxy Ellie. Është e gjatë deri në gjunjë dhe ka ngjyrë të kaltër.

Për meshkuj

Edhe për meshkuj ka shumë zgjidhje. Xhaketën më të lirë e gjeni në PemaMall. Është Adidas, ka ngjyrë të kaltër të mbyllur dhe është me patentë e pa kapele.

Në Gjirafa50, xhaketën më të lirë për dimër e gjeni atë të brendit Nils Black. Është numër XXL dhe kushton 79.15 euro.

Xhaketa më e shtrenjtë në tregun online mund të blihet në Gjirafa50. Është e brendit QuickSilver, e gjatë dhe kushton 281.52 euro. Ka ngjyrë të zezë dhe kapela është e mbështjellë me lesh. Numri është L.