Xhaketë për motoçiklist – zgjidh më të lirën

14.12.2023

Shperndaje:

Nëse jeni motoçiklistë, atëherë ju duhen goxha pajisje. Një prej tyre, mbase më e rëndësishmja është xhaketa. Ajo u duhet dimër e verë.

Në tregun online ka disa lloje dhe këtë fundvit ofrohen edhe me zbritje.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Xhaketën më të lirë e gjeni në dyqanin online 75Mall. Nga 110 euro, me ofertë mund ta porosisni për 88 euro. Është e zezë me pak thyerje të ngjyrave kuq e bardhë dhe është rezistuese ndaj ujit dhe erës, ka mbrojtëse të bërrylit, supeve dhe shpinës. Është e brendit Hattena dhe ofrohen numrat XL dhe XXL.

Për 92 euro, po ashtu me çmim të ofertës, pasi ai i rregullt është 115 euro, mund të porosisni xhaketën Spark. Është e zezë me mbrojtëse të bërrylit, supeve dhe shpinës dhe rezistuese ndaj ujit e erës. Mund të përdoret në çdo stinë.

Në fakt, në 75Mall gjeni edhe shumë lloje të tjera të xhaketave për motoçiklistë.

Më e shtrenjta, është ajo e brendit Zaganos. Ofrohen numrat XL dhe XXL dhe çmimi me zbritje është 146 euro, kurse çmimi i rregullt është 182.5 euro. Është e zezë dhe rezistuese e me mbrojtëse të nevojshme.

Për të parë më shumë, kliko KËTU