Xhezve elektrike – ku e gjeni më së liri

06.06.2022

Shperndaje:

Një xhezve elektrike për kafe të shpejtë dhe për shumë persona njëkohësisht. Në fakt, me të mund të ngrohni ujin shpejt dhe të bëni çaj apo diçka tjetër. Më fjalë të tjera është praktike dhe mund ta mbani edhe në zyrë.

Në tregun online mund të gjenden disa lloje dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Xhezven më të lirë elektrike mund ta porosisni në dyqanin online PemaMall. Është e brendit Zilan dhe kushton 8.99 euro. Mund të përgatiten deri në 4 filxhanë të mëdhenj kafe ose çaj. Ka dritë që sinjalizon ngrohjen dhe fuqi 600 Watt.

Në PemaMall mund të porosini edhe një xhezve me fuqi më të madhe – 800 Watt, që kushton 10.99 euro. Është po ashtu e brendit turk Zilan dhe të dy llojet vijnë me bazën posht që ndahet nga xhezvja.

Në Gjirafa50, mund të porosisni xhezve elektrike Vivax për 13 euro. Ofrohen dy ngjyra: kuqrremt dhe bardh. Elektrikën e ka të integruar në fundin e xhezves. Kanë kapacitet 0.4 L dhe fuqi 1000 Watt.


Për të parë më shumë, kliko KËTU