Ajkë Zott – ku e gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Ajkë Zott – ku e gjeni më së liri

17.08.2022

Shperndaje:

Nëse kërkoni ajkë të freskët, që nga klientët shpesh mund të kërkohet edhe si schmand, atëherë ai i brendit Zott, për shumëkënd është njëshi.

Në tregun online gjeni tri lloje të paketimeve të kësaj ajke, në 180 gramë, 400 gramë dhe 900 gramë dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Të gjitha paketimet janë me 18 për qind yndyrë.

Paketimin më të lirë të ajkës Zott, 180 gr, e gjeni në rrjetin e dyqaneve Spar. Kushton 0.59 euro.

I njëjti paketim në Begmart kushton 0.63 euro, kurse në MAXI 0.65 euro.

Në Spar, ofrohet më së liri edhe paketimi në 400 gr. Kushton 1.29 euro. Në Begmart mund ta porosisni për 1.32 euro, kurse në MAXI për 1.35 euro.

Spari ofron më së liri edhe paketimin 900 gr të ajkës Zott. Kushton 2.65 euro. I njëjti paketim në Begmart kushton 2.70 euro, kurse në MAXI 2.79 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU