Çantë për nxënës – ku e gjeni më së liri

24.08.2022

Shperndaje:

Viti i ri shkollor po afron dhe ju prindër që e keni në ndërmend t’ua blini fëmijëve çantat, është koha ta bëni.

Në tregun online gjeni lloje të ndryshme të çantave, për djem dhe vajza, me figura të ndryshme dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Çanta për vajza

Çantën më të lirë për vajza e gjeni në dyqanin online PemaMall. Është ngjyrë rozë dhe e brendit Promax. Kushton 15 euro me zbritje, ndërkohë që çmimi i rregullt është 25.90 euro. Është çantë për nxënëse të ciklit të ulët.

Në Gjirafa50, çanta më e lirë për vajza kushton 25 euro. Është po ashtu e brendit amerikan Promax, modeli Unicorn dhe është ngjyrë vjollcë.

Çanta më e shtrenjtë për vajza, në tregun online, gjendet po në Gjirafa50. Kushton 59 euro. Pos krahëve, ka edhe rrotë për tërheqje. Është e brendit Promax, modeli Alice dhe vjen ngjyrë vjollcë.

Çanta për djem

Çanta më e lirë për djem në tregun online mund të porositet në PemaMall. Është brend Promax, me figurë të heroit të filmave vizatimor, Spiderman. Kushton 15 euro.

Në Gjirafa50, çanta më e lirë për djem kushton 28.60 euro. Pos vendit për libra, ka edhe atë për laptop. Është e kombinuar me ngjyra të kaltër mbyllët dhe të çelët. Është e brendit Champ.

Dhe, çanta më e shtrenjtë për djem mund të blihet në Gjirafa50. Është e brendit Promax, modeli Galaxy dhe kushton 44.90 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU