Çanta kozmetike për femra dhe meshkuj – ku i gjeni më së liri

07.01.2024

Shperndaje:

Çantat kozmetike janë të nevojshme si për femrat ashtu edhe për meshkujt. Ju duhen për shtëpi, por edhe nëse udhëtoni dhe duhet të merrni me vete ca gjëra të imëta elementare.

Në tregun online ka zgjidhje me bollëk dhe platforma SaKushton ua sjell çmimet më të ulëta për këto lloj çantash.

Çantën më të lirë kozmetike e gjeni në dyqanin online 75Mall. Kushton vetëm 1.5 euro, është ngjyrë hiri, me material najloni dhe është e brendit Minigo. Është për të dy gjinitë.

Për 1.99 euro, në këtë market gjeni çantën kozmetike për femra dhe është ngjyrë krem.

Një tjetër çantë për 2 euro, mund të blihet për meshkuj. Është e zezë, me patent dhe me një varëse për dorë. Është nga materiali PVC.

Ndërkohë, për 3.90 euro, po në 75Mall, mund të porositni disa lloj çantash kozmetike me thurje. Të gjitha janë ngjyrë kafe e çelët dhe duken sikur janë bërë me thupra.

Dhe çanta më e shtrenjtë, është një për kozmetikë të bebeve. Është ngjyrë e gjelbër e çelët me disa figura të filmave vizatimor. Kushton 6.90 euro dhe mund të porositet në 75Mall.

Për të parë më shumë, kliko KËTU