main

Egjeta

Është dyqan online që kohëve të fundit ka shënuar rritje të madhe në këtë treg. Me bazë në Fushë-Kosovë, dyqani online eGjeta ofron lloje të ndryshme të produkteve, si goma për vetura, vajra, aksesorë, pastaj nga teknologjia laptop, telefona të mençur si dhe kozmetikë, pajisje sportive e shtëpiake e shumë të tjera. Ofron transport kudo në Kosovë dhe ka dy mënyra të pagesës: kesh dhe përmes bankës. Për të porositur online në Egjeta, vizito: https://egjeta.com/