Egjeta – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Egjeta

Është dyqan online që kohëve të fundit ka shënuar rritje të madhe në këtë treg. Me bazë në Fushë-Kosovë, dyqani online eGjeta ofron lloje të ndryshme të produkteve, si goma për vetura, vajra, aksesorë, pastaj nga teknologjia laptop, telefona të mençur si dhe kozmetikë, pajisje sportive e shtëpiake e shumë të tjera. Ofron transport kudo në Kosovë dhe ka dy mënyra të pagesës: kesh dhe përmes bankës. Për të porositur online në Egjeta, vizito: https://egjeta.com/

No products found for this website.

Lajmet e fundit