Çorape të brendeve të ndryshme – ku i gjeni më së liri

31.10.2023

Shperndaje:

Janë disa gjëra pa të cilat thuajse nuk bën fare. Një prej tyre janë edhe çorapet. Duhet mbathur thuajse në çdo ditë të vitit, pos nëse vendosni të dilni me papuçe apo sandale.

Në tregun online ka shumë lloje të çorapeve, nga të lirat deri tek ato që janë të brendeve të njohura.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Çorapet më të lira i gjeni në marketin online 75Mall. Seti me tri palë çorape, të gjata pak mbi zogun e këmbës, kushtojnë 1.30 euro. Ofrohen me ngjyrë të zezë e të bardhë dhe janë me zbritje, pasi çmimi i rregullt është 1.99 euro. Janë të brendit Medio Base, por nuk specifikohet se çfarë materiali janë.

Në Intersport ka po ashtu shumë zgjidhje, por janë më kualitet, të brendeve të njohura dhe natyrisht më të shtrenjta.

Çorapet më të lira në këtë dyqan janë 6.40 euro. Vijnë tri palë, janë të bardha, 100 për qind pambuk dhe të brendit Running. Janë të gjatësisë normale. Edhe këto janë me zbritje.

Çorapet e Adidasit i gjeni për 8 euro me zbritje nga 10 euro. Po ashtu kompleti i ka 3 palë.

Gjeni edhe çorape për fëmijë të brendit Nike, linja Air Jordan. Janë tri ngjyra dhe me zbritje kushtojnë 9.60 euro nga 12 euro sa është çmimi i rregullt.

Çorapet më të shtrenjta, i gjeni po në Intersport. Janë të brendit Nike, për të rritur. Kompleti i ka tri palë dhe të gjitha janë të zeza. Me zbritje, nga 17 euro, mund t’i porosisni për 13.60 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU