Kapelë dimri – ku e gjeni më së liri

11.01.2024

Shperndaje:

Në këtë të ftohtë, gjëja më e mirë është të mos dilni jashtë pa një kapelë të leshtë.

Në  tregun online gjeni disa lloje dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Kapela dimri gjeni duke nisur nga 3 e më lartë.

Dhe, kapelën më të lirë e gjeni në dyqanin Carnival. Është me thurje nga leshi dhe kushton 3.90 euro. Me këtë çmim gjeni kapela për femra dhe meshkuj. Ofrohen ngjyrat kafe, verdhë dhe vishnje. Të gjitha janë të brendit Keddo.

Për një euro më shumë, 4.90 euro, mund të porosisni kapelën, po të brendit Keddo. Por jashtë është nga materiali, kurse për brenda nga leshi.

Për këtë çmim gjeni edhe disa lloje të tjera, e po ashtu edhe me ngjyra të ndryshme.

Kapela më e shtrenjtë në këtë dyqan është 5.90 euro.

Kapela mund të porosisni edhe në SunaSport. Kapela më e lirë nga leshi është ajo e brendit Nike. Është ngjyrë e zezë dhe kushton 17 euro.

Për 3 euro më shumë, e gjeni kapelën e brendit Adidas. Është ngjyrë hiri e mbyllur dhe kushton 20 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU dhe KËTU