Kornizë fotografish nga letra dhe druri – ku i gjeni më së liri

21.11.2023

Shperndaje:

Ka shumë thënie të bukura për fotografitë, si: “Një foto sa 1000 fjalë”, “Fotografitë mund të arrijnë përjetësinë përmes çastit” apo edhe një më ironike: “Jeta nuk ka lidhje me fotografitë e muajit të mjaltit”.

Pra fotografitë duhet ruajtur me kujdes e një prej mënyrave është edhe t’i fusni në kornizë.

Në tregun online gjeni shumë lloje të kornizave dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Kornizën më të dhe më së shumti zgjidhje gjeni në Jysk. Më e lira është një për foto standarde 10×15 cm. Është prej akrili, letre, polistireni dhe çeliku. Ka certifikatë të shëndetësisë dhe kushton 2.99 euro. Ofrohen me kornizë të bardhë dhe të zezë.

Për një cent më shumë, mund t’i porosisni kornizat me dimensione 30×40 cm. Bëhet fjalë për të njëjtin material.

Me e shtrenjta nga ky material, është ajo me dimensione 60×90 cm. Kushton 15 euro me zbritje nga 29.99 euro.

Në këtë dyqan gjeni edhe korniza prej druri. Më e lira është me dimensione 40×50 cm e brendit Tord. Kushton 14.99 euro.

E më se shtrenjta kornizë druri, kushton 34.99 euro. Ka dimensione 60×90 cm.

Për të parë më shumë, kliko KËTU