Kuti plastike me kapak për magazinim – ku i gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Kuti plastike me kapak për magazinim – ku i gjeni më së liri

02.11.2023

Shperndaje:

Kuti plastike me kapak, është zgjidhje për gjithçka. Njihen ndryshe edhe si kuti magazinimi, pasi në to mund të lini nga ushqimi, lodrat, pajisjet e punës, e deri tek rrobat. Pra ka edhe kuti të sheshta që mund t’i fusni rrobat dhe pastaj atë ta fusni nën shtrat, për shembull.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online.

Kutinë plastike më të lirë e gjeni në Jysk. Është me plastikë “të zier”, me thurje si gardh dhe ka ngjyrë hiri. Dimensionet e saj janë 12x16x10 cm dhe kushton 3 euro.

Në 75Mall, kutinë plastike me kapak më së liri e gjeni për 3.90 euro. Është material i tejdukshëm, ka një dorëz për ta kapur dhe mund t’ju shërbejë edhe për t’i lënë pajisjet e punës.

Në këtë dyqan gjeni edhe kuti plastike për lodra. Janë kuti me ngjyrë të kaltër dhe me figura të ndryshme të personazheve filmike për fëmijë. Copa kushton 4.5 euro.

Kutia për magazinimin e rrobave, më së liri mund të blihet në Jysk. Është e tejdukshme dhe kushton 5 euro.

Një më e madhe, po për rroba, në Jysk është edhe kutia më e shtrenjtë e plastikës. Kushton 10 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU