Lajthi, badem e fëstëk – ku i gjeni më së liri

24.12.2023

Shperndaje:

Pos mishit të përgatitur, në tryezën e festave të fundvitit, patjetër se bëjnë pjesë edhe farat e ndryshme, si lajthitë, badem e fëstëkët.

Në tregun online, gjeni paketime të ndryshme dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Më së liri i gjeni lajthitë. Paketimin 80 gramësh të brendit turk Tanem, e gjeni në dyqanin online Begmart për 1.56 euro.

Lajthi gjeni edhe në 75Mall. Paketimi 70 gr i brendit Peyman, kushton 2 euro.

Në Spar, e gjeni paketimin më të shtrenjtë dhe më të madh. Ai i brendit Tadim, 200 gr, kushton 5.99 euro.

Për të parë më shumë për lajthi, kliko KËTU

Bademat më të lirë në paketim, mund të porositen në Begmart. Qesja me 80 gr e brendit Tanem kushton 2.52 euro. Paketimi më i madh, 150 gr, ka çmimin 4.56 euro.

Badem gjeni edhe në 75Mall. Paketimi 200 gr i brendit Farmer’s Snack, kushton 4.60 euro.

Për të parë më shumë për badem, kliko KËTU

Në Begmart, gjeni edhe fëstëkun më të lirë. Paketimi i brendit Tanem me peshë 80 gr, kushton 2.88 euro. E më i shtrenjti në këtë market, është paketimi 150 gr, me çmim 5.99 euro.

Fëstëk ka edhe në 75Mall. Paketimi 70-gramësh i Peyman kushton 3.25 euro, kurse ai 150-gramësh i Farmer’s Snack – 4.80 euro.

Për të parë më shumë për fëstëk, kliko KËTU