Mauspad – ku e gjeni më së liri

22.04.2022

Shperndaje:

Mauspad apo shtrojë për “miun” e kompjuterit. Dikush mund ta nënvlerësojë rolin e mauspadit, por ekspertë të fushës kanë vërtetuar se efikasiteti edhe përdorshmëria e “mausit” mbi mauspad janë shumë më të mëdha sesa mbi tavolinë direkt.

Në tregun online gjeni me dhjetëra lloje, duke nisur nga më pak se 2 euro e deri në 100 euro gati.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.
Mauspadin më të lirë e gjeni në dyqanin online PemaMall. Kushton 1.43 euro dhe është i brendt ACME Cloth, me dimensione 225 mm x 4. Ka trashësi prej 4 mm.

Në Gjirafa50, mauspadi më i lirë kushton 3.5 euro. Është i brendit kroat MS Teris me dimensione 260 x 220 mm.

Në 75Mall gjeni mauspadin Glorius me dimensione 180 mm X 160 mm dhe me çmim 29 euro.

Mauspadat më të shtrenjtë i gjeni në PemaMall dhe Gjirafa50.

Në PemaMall, mauspadi më i shtrenjtë është ai SteelSeries QcK Edge. Është i projektuar për gaming dhe kushton 61.80 euro.

Në Gjirafa50, mauspadin më të shtrenjtë mund ta porosisni për 92.50 euro. Është SteelSeries QcK Prism Clothy. Është ngjyrë gri dhe kushton 92.50 euro.

Për të parë të gjitha ofertat, kliko KËTU