Mbrojtëse të ekraneve për telefona të ndryshëm – ku i gjeni më së liri

21.12.2023

Shperndaje:

Nëse blini një telefon, e që kushton shpesh edhe disa qindra euro, atëherë mos e lini për pak, blini edhe një mbrojtëse për ekran.

Në treg gjeni shumë lloje, dhe për telefona të ndryshëm.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Mbrojtësen më të lirë për ekranin tuaj e gjeni në 75Mall. Është për Iphone 7 e Iphone 7 Plus dhe ofron ndjeshmëri në prekje të ekranit, pos që e mbron nga gërvishtjet. Nga 2.49 euro, me zbritje mund ta porosisni për 1.25 euro.

Për 1.50 euro në këtë market online mund të blini mbrojtësen për Iphone XR, e për 4 euro mund të blini edhe mbrojtësen për tërë telefonin. Është e brendit Marvel.

Mbrojtëse ekrani gjeni shumë edhe në Neptun. Më e lira është 6 euro dhe është për modelin Galaxy S23 të Samsungut. Për të njëjtin çmim mund të blini edhe mbrojtëse për Samusng Galaxy S23 Ultra, S23+, Iphone 11, Iphone 14 e Iphone 14+.

Për të gjitha modelet e Iphone 14, në Neptun gjeni edhe mbrojtëse për 15 euro, e që janë të brendit të njohur Celly.

Mbrojtësja më e shtrenjtë është po e Celly dhe po në Neptun. Kushton 19.99 euro, i tëri xham dhe është për Samsung Galaxy S23 5G.

Për të parë më shumë, kliko KËTU