Dhjetë pajisje për mirëmbajtjen e rrobave – secila më pak se 5 euro

04.01.2024

Shperndaje:

Rrobat nuk janë vetëm për t’u larë në lavatriçe dhe për t’u hekurosur më pas. Ka shumë pajisje që i bëjnë ato të mbajnë shkëlqimin. Duhet investuar pak dhe në tregun online ka pajisje e preparate me bollëk.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Më së liri e gjeni aromën për rroba, të cilën duhet ta vendosi në dollap, dhe të gjitha ato që janë aty, marrin erë të këndshme. Në 75Mall, setin me 4 qese të aromave e gjeni për 1 euro.

Në këtë market, për 1.45 e gjeni edhe varësen e rrobave për tharje. Është në formë të rrumbullakët dhe ka disa kapëse.

Po ashtu, në këtë market gjeni edhe qesen me vakum. Ajo ju mundëson që pasi t’i fusni rrobat aty, t’ia nxirrni ajrin dhe me këtë do fitoni në hapësirë. Kushton po ashtu 1.45 euro.

E për 1.99 euro gjeni një lloj depoje për rroba që vjen sikur valixhe. Shërben për t’i futur rrobat nën shtrat për shembull. Ka dimensione 103x45x16 cm.

Shumë gjëra për rrobat gjeni edhe në Jysk. Më së liri e gjeni një thes, i cili iu shërben që rrobat e ndjeshme t’i fusni në të e bashkë me thesin në lavatriçe për larje. Kushton 1.50 euro. Thesi nuk do të lejojë që rroba e caktuar të mbledh qimet e tjera që janë në kazan.

Për 2 euro, në Jysk gjeni një cilindër, i cili ka 60 fletë dhe përmes secilës prej tyre, pastroni rrobat teksa janë të thata. Me të hiqni cuklat dhe të tjerat që janë krijuar nga vjetërsia. Cilindër pastrimi në Jysk gjeni edhe për 3 euro.

Po ashtu, në Jysk gjeni edhe mbështjellës të rrobave. Për shembull për teshat kat. Thesi kushton 3.5 euro dhe ka dimensione 100x60cm.

Thesi pak më i madh, 150×60 cm, kushton 5 euro.

Në këtë dyqan gjeni edhe topa që shërbejnë për tharje më të mirë të rrobave. Janë sikur të tenisit dhe bashkë me rrobat në makinën për tharje, duhet t’i fusni edhe këta topa. Seti më 3 copë, kushton 3.5 euro.

Dhe produkti i dhjetë që u bën mirë rrobave tuaja është zbutësi. E gjeni në Begmart më së liri – 2.64. Është i brendit Perwoll.

Për të parë më shumë, kliko KËTU