Pantofla për të rritur nga 6 deri në 125 euro

28.12.2023

Shperndaje:

Dimri është futur, dhe aktualisht po mban butë, por pantoflat janë gjë që ju duhen edhe për 2-3 muaj të paktën.

Në tregun online ka shumë zgjidhje dhe kësaj here do të koncentrohemi për pantoflat për të rritur.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Pantoflat më të lira i gjeni në Jysk. Ofrohen disa pantofla me ngjyra të ndryshme, me madhësi të numrave nga 36 deri në 45. Pra ofrohen për meshkuj dhe femra. Janë të brendit Reidulf dhe kushtojnë nga 6 euro.

Në këtë dyqan, gjeni shumë lloje të pantoflave dhe më të shtrenjtat kushtojnë 13 euro. Janë të brendit Brokind dhe ofrohen numrat nga 36 deri në 46. Ngjyra është e kafe.

Pantofla, por pak më të shtrenjta ofron edhe dyqani online OfficeShoe. Më të lirat kushtojnë 8 euro dhe janë të brendit Scuff. Janë të mbështjella me lëkurë të zezë, kanë logon në pjesën ballore, derisa brenda janë të leshta.

Dhe, pantoflat më të shtrenjta i gjeni po ashtu në OfficeShoe. Kushtojnë plot 125 euro dhe janë të brendit Tasman. Janë të zeza dhe kafe si dhe me pak dizajn.

Për të parë më shumë, kliko KËTU