Parfum Hugo Boss – ku e gjeni më së liri

21.01.2022

Shperndaje:

E dini se si ushtari nazist Hugo Ferdinand u bë Boss? Thjesht, ai gjithnjë ishte Boss. Dhe, çdokush që sot përdor parfumin e tij mund të ndjehet pak sa “boss”.

Hugo Boss është prej parfumeve më të vlerësuara, ndonëse nuk futet në radhën e më të shtrenjtëve.

Me një klikim në platformën SaKushton mund të gjeni me dhjetëra parfume të kompanisë gjermane, që parfumin e parë e nxorri në treg më 1985 – për meshkuj.

Natyrisht më të lirë janë ato që karakterizohen si Eau de Toilette, që kanë aromë më të lehtë sesa ato si parfume, me aromë më intensive.

Parfumin më të lirë mund ta porosisni në dyqanin eGjeta. Shishja 30 ml, modeli Hugo Boss Bottled Night, për meshuj, kushton 32 euro. Është Eau de Toilette.

Në Gjirafa50, për 32.77 euro mund të blini shishen 75 ml të Hugo Boss Iced. Po ashtu është Eau de Toilette dhe është për meshkuj.

Parfumi më i lirë, pra jo Eau de Toilette, mund të blihet në Gjirafa50. Vjen në shishe 50 ml me emrin Hugo Boss Woman dhe kushton 38.75 euro.
Për meshkuj, parfumi më i lirë është në eGjeta. Shishja 100 ml e Hugo Boss Extreme kushton 47 euro.

Dhe, parfumi më i shtrenjtë është Hugo Boss The Scent Private Accord, që mund të blihet në eGjeta për 99 euro. Vjen në shishe 100 ml.


Për të parë të gjitha llojet e parfumeve Hugo Boss, kliko KËTU