Testi d-dimeri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Testi d-dimeri

Testi d-dimeri çmimi dhe ku mund të bëhet.

D-Dimer është një fragment i një proteini i cili krijohet në trupin e njerëzve. Ky protein krijohet kur organizmi lufton krijimin e kokrave të ngurta të gjakut (koagulimit). Prezenca e këtij fragmenti tregon së në organizmin e njeriu ka procese të krijimit të kokrave të ngurta të gjakut.

 

Si përdoret testi D-dimer

 

Testi D-dimer përdoret për të përjashtuar mundësinë e krijimit të kokrave të gjakut të koaguluar apo trobozave. Këto teste përdoren për të përjashtuar gjendjet si: Tromboza në vena, embolizmin pulmor dhe sulmin në tru. Burimi

D-dimeri në lidhje me Covid 19

Koagulimi abnormal i gjakut është demonstruar të jetë prezent në zhvillimin e sëmundjes së shkaktuar nga virusi Covid-19 burimi për këtë edhe sygjerohet te bëhet ky test kur njerëzit kanë përvojë me sëmundjen.

  Lexo më shumë pë testet për covid 19 PCR, Antigjen

Shitësit më të lirë

Çmimi nuk është përditësuar!

SaKushton.com

Produktet më të kërkuara

Lajmet e fundit