Djathë për ëmbëlsira – Ricotta dhe Mascarpone

16.01.2024

Shperndaje:

Në mesin e shumë llojeve të djathërave, janë disa që përdoren edhe nëpër ëmbëlsira, të njohura si cheescake.

Për shembull djathërat ricotta dhe mascarpone i gjeni në shumë receta.

Në tregun online gjeni disa prej tyre dhe platforma SaKushton ua sjell çmimet më të lira.

Djathin më të lirë nga këto dy lloje e gjeni atë Ricotta. Është i brendit italian Gridetti dhe vjen në paketim 250 gramë. Në dyqanin online Begmart e gjeni për 1.12 euro.

Më shumë zgjidhje keni për djathin mascarpone.

Paketimi më i lirë mund të porositet po në Begmart. Vjen me peshë 250 gr dhe është i brendit Gridetti. Çmimi i tij është 2.29 euro.

Mascarpone me peshë të njëjtë, por i brendit Naturella, mund të porositet për 2.84 euro.

Dhe, mascarponen më të shtrenjtë, natyrisht edhe me peshën më të madhe – 500 gr, e gjeni në Begmart, për 4.5 euro. Është e brendit Gridetti.

Për të parë më shumë, kliko KËTU dhe KËTU