Shkop për selfie – ku e gjeni më së liri

24.01.2022

Shperndaje:

Fotografitë “selfie” janë më shumë se një trend dhe për disa janë bërë pjesë e pandashme e jetës. Bëhet fjalë për një foto – kryesisht autoportret që postohet në rrjetet sociale. Më 2013, redaksia e Oxford English Dictionary e shpalli fjalë të vitit dhe nga viti 2014, çdo 21 qershor shënohet Dita e fotove selfie.

Për një selfie më të mirë, shpesh i nevojshëm është edhe shkopi, ku vendoset telefoni dhe lidhet me të përmes bluetoothit. Ka edhe shkopinj që lidhen me telefon përmes kablos AUX, por ata janë më pak praktikë dhe natyrisht, më të lirë.

Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet e shkopinjve për selfie me bluetooth.

Shkopin më të lirë e gjeni në dyqanin eGjeta. Shkopi, prodhim i firmës MSI, kushton 4.5 euro.

Në Aztech, gjeni vetëm shkopinj me lidhje përmes kablos AUX, ndërkohë në Gjirafa50, shkopin më të lirë me buetooth, e gjeni për 9.5 euro. Është produkt polak i brandit Setty.

Dhe sa ma shumë para që ndani, gjeni shkopinj më të mirë për selfie.

Shkopi më i shtrenjtë në treg, mund të porositet në Gjirafa50. Kushton 134.5 euro. Është i brendit Baseus. Mundëson regjistrimin e videove në mënyrë stabile. Qëndron 12 orë me një karikim të vetëm si dhe ka auto-gjurmim inteligjent, mundësi për shkrepje panoramike, kalibrim automatik dhe kontroll përmes aplikacionit BaseusControl në sistemiet Android dhe iOS.

Për të parë më shumë, kliko KËTU