Shtrat portativ për fëmijë – ku e gjeni më së liri

07.02.2022

Shperndaje:

Çfarë thuani për një shtrat të lirë, por edhe që mund ta bartni me vete kudo? Nëse ju duhet një i tillë për fëmijët, atëherë në tregun online gjeni shtrat portativ.

Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet, ndonëse ato janë të përafërta.
Për të kërkuar një produkt të tillë, ju duhet të kërkoni me fjalët kyç “shtrat për fëmijë” dhe “krevet për fëmijë”.

Më së lirë, shtretërit e tillë i gjeni në Gjirafa50. Ofrohen shtretër të brendit Africa në tri ngjyra: Rozë, hiri dhe krem. Çmimi për copë është 59 euro. Ka përmasa 120 cm me 60 cm, është i përshtatshëm për të luajtur, për përdorim shtëpiak dhe kur udhëtoni si dhe ka dritare të mëdha nga rrjeta, të përshtatshme për mbikëqyrjen e fëmijës.

Shtretër të ngjashëm, portativ, ofrohen edhe në 75Mall. Janë të brendit FreeOn dhe kushtojnë 59.99 euro copa. Ofrohen dy ngjyra: Kaltër dhe hiri. Madhësia është 120 cm me 60 cm.