Skarë elektrike – ku e gjeni më së liri

26.01.2022

Shperndaje:

Në ditët si këto, shumë të ftohta, skarat me thëngjill janë të papërdorshme. Andaj, kryen punë edhe një skarë elektrike.

Në tregun online ka me dhjetëra e dhjetëra skara elektrike, deri në disa qindra euro. Por platforma SaKushton do të analizojë çmimet e skarave mesatare, nga ato më të lirat 20 euro, deri në 60 euro.

Skarat më të lira, me çmim prej 19.99 i gjeni në Aztech. Janë të brendit Vivax.

Në dyqanin eGjeta, skara më e lirë elektrike është ajo e brendit BBQ Collection. Kushton 26.5 euro.

Në Gjirafa50, skara më e lirë elektrike është ajo Clatronic, prodhim gjerman dhe kushton 28.27 euro.

Në Gjiarafa50 gjeni edhe shumë modele të tjera të skarave elektrike, varësisht sa para doni të ndani për të.

Në Neptun, gjeni skara elektrike Fuego. Kushtojnë 39 e 49 euro. Skara më e shtrenjtë deri në çmimin e përcaktuar – 60 euro, është në Gjirafa50. Është e brendit Mastergrill dhe mund të përdoret edhe për kopsht. Ka dimensione 56me 31 cm.

Për të parë të gjitha llojet e skarave, kliko KËTU