USB flash “SanDisk” – ku e gjeni më së liri

06.01.2022

Shperndaje:

Shpesh më e vogël se një shkrepës, USB flash është zgjidhje për të ruajtur të dhëna me rëndësi, e në të njëjtën kohë t’i keni me vete gjatë gjithë kohës. Po ashtu ju shërben edhe për bartje të të dhënave nga një pajisje në tjetrën.

Klik –k’qyre n’Sakushton: USB flash

SanDisk është një prej brendeve pionere në prodhimin e USB flash dhe që nga viti 2016 është blerë nga gjiganti Western Digital.

Platforma SaKushton ka analizuar çmimet e USB në tregun online.

USB-ja më e lirë e brendit SanDisk mund të porositet në Gjirafa50. Kushton 5.52 euro dhe ka hapësirë 16 GB. Për më pak se 6 euro, USB flash me 16 GB hapësirë mund të porosisni edhe në eGjeta dhe në Aztech. Në të dy dyqanet USB kushton 5.99 euro.

Në Neptun, USB me 16 GB kushton 8 euro.

USB me sa më shumë hapësirë, kushtojnë më shtrenjtë. Kështu, në Gjirafa50 mund të porosisni USB flash me 256 GB hapësirë për 65.98 euro, që ëstë edhe çmimi më i shtrenjtë.