Ushqime të djegësta, nga farat e lulediellit te chipsat – ku i gjeni më së liri

23.01.2024

Shperndaje:

Ndoshta shija kryesore në ushqimin që konsumojmë na vjen nga niveli i djegësisë që përmban ai.

Në tregun online gjeni produkte të ndryshme të djegësta, qoftë të fabrikuara apo natyrale, si puna e specave.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre dhe ua sjell ofertat më të lira.

Ushqimin më të lirë djegës e gjeni në dyqanin online 75Mall. Bëhet fjalë për fara luledielli të pjekura, por me spec të djegëst. Qesja e madhe e Peyman, kushton 1.10 euro.

Po në këtë dyqan gjeni edhe disa produkte të tjera të djegësta nën 2 euro. Kutinë e chipsave Pringles, ndër më të njohurit në botë për shijen dhe paketimin, e gjeni për 1.30 euro. Ka peshë 40 gramë.

Për 1.55 euro, gjeni edhe smokit Stobi Flips me shije të djegëst. Paketimi ka 200 gramë.

E për 1.65 euro, mund të porosisni salcën e domateve me speca të djegëst. Është e brendit Poco Loco dhe kavanozi ka 260 gr.

Produkte të djegësta gjeni edhe në dyqanin tjetër online, Begmart.

Më e lira që ofrohet është një salcë e djegëst dhe pak e ëmbël. Është e brendit Remia, me bazë domatet. Kavanozi ka peshë 250 gramë dhe kushton 1.44 euro.

Për pak më shumë – 1.51 euro – në këtë market e gjeni një lloj djathi për lyerje të djegëst. Ka peshë 150  gr. dhe është i brendit Miree.

Gjeni edhe salçiqe të djegësta. Preferohen të përgatiten në skarë dhe janë të brendit Tuzlanska. Paketimi ka 350 gr., kushton 2.32 euro dhe janë me mish viçi.

Në fund, gjeni edhe speca të djegëst. Në Spar, kilogrami i specave të gjelbra të gjata kushton 2.99 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU dhe KËTU