Vodka të llojeve e të prodhuesve të ndryshëm – ku i gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Vodka të llojeve e të prodhuesve të ndryshëm – ku i gjeni më së liri

28.01.2024

Shperndaje:

Bashkë me rakinë e brendit Whiskey, ajo Vodka është prej më të njohurave në botë.

Në tregun online gjeni lloje të ndryshme, të prodhuesve të ndryshëm që ofrojnë po ashtu shishe me vëllim të ndryshëm, nga 0.05 L deri në 1 L.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Natyrisht më së liri e gjeni një shishe vodka me vëllim 0.05 L apo një “dozer”. Në dyqanin 75Mall mund të porosisni Vodka Finlandia me 40% alkool me çmim 1.5 euro.

Në 75Mall, e gjeni edhe Vodka Clasic, me 38 për qind alkool dhe në shishe 0.1 L. Kushton 1.65 euro.

Shishja 1 litër e këtij lloji të vodkës kushton 9.90 euro.

Në 75Mall, e gjeni po ashtu vodkën më të shtrenjtë. Bëhet fjalë për atë Roberto Cavalli në shishe 0.7L dhe me alkool 40 për qind. Çmimi i saj është 41.50 euro.

Vodka ka edhe në Begmart dhe Spar.

Në Begmart, mund të porosisni vodkën Bertender, në shishe 0.7 L dhe me alkool 40 për qind. Kushton 10.70 euro.

E në Spar, e gjeni vodkën Exakt. Vjen në shishe 0.7 L dhe kushton 11.99 euro.

Për të parë më shumë, klikoni KËTU