Webcam – ku e gjeni më së liri

06.05.2022

Shperndaje:

Jo çdo pajisje ka kamerë të integruar, por bazuar në ofertat në tregun online ky nuk është ndonjë problem.

Në tregun online mund të gjeni webcam të shumtë që fare lehtë mund të vendosen në pajisjen tuaj.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.
Web kamerën më të lirë mund ta porosisni në PemaMall. Kushton 14.60 euro dhe është e brendit izrealit Noa Line.

Në Aztech, webcam më i lirë kushton 39.99 euro. Është i brendit WhiteShark dhe ka port USB për të shkarkuar materialin.

WebCam gjeni edhe në 75Mall. Kamera e brendit GaPoo kushton me 44.90 euro dhe është full HD.

Në Gjirafa50, po ashtu gjeni shumë lloje të këtyre kamerave. Më e lira kushton 51.16 euro dhe është e brendit Redragon.

Në këtë dyqan online gjeni edhe webcam më të shtrenjtë. Është e brendit Logitech dhe kushton 119.5 euro. Kamera Quality Logitech vjen me rezolucion 1080p Full HD prej 1280 x 720 piksela, mikrofona të dyfishtë, fokus automatik, interface USB, korrigjim automatik të ndriçimit dhe dizajn të lëmuar. Kamera është fleksibile dhe mund të vendoset lehtësisht në vende si për shembull në tripod. Kamera është e pajisur me një palë mikrofona, kështu që do të keni dëgjim shumë të qartë dhe të fortë.


Për të parë të gjitha ofertat kliko KËTU