Albi Market – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Albi Market

Albi është rrjet i marketeve mesatarisht të mëdha dhe është i shtrirë në disa qytete. Deri më 2021, Albi ka hapur 24 pika. Marketet janë kryesisht në Prishtinë dhe komunat përreth, por ka edhe në Prizren. Marketet janë pjesë e Albi Group, ku bën pjesë edhe Albi Mall si një prej qendrave më të mëdha tregtare. Kompania është themeluar më 1995 dhe në gjirin e saj pos Albi Market e Albi Mall, funksionojnë edhe Albi Commerce, Albi Shoping, Albi Fashion, Sportina&Albi dhe Albi Outlet.

No products found for this website.

Lajmet e fundit