AlfaLab – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

AlfaLab

Alfa Lab është laborator me pajisje moderne dhe shërbime profesionale. Laboratori gjendet në rrugën "Motrat Qiriazi", nr. 45, në Ulpianë - Prishtinë dhe ofron gamë të gjerë të shërbimeve. Në këtë laborator mund të kryhen analiza të shumëllojshme, si biokimike, hematologjike, mikrobiologjike, hormonale e të tjera. Punon çdo ditë prej orës 7:30 deri në 19:30, pos të dielës.

No products found for this website.

Lajmet e fundit