Art Motion – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Art Motion

Art Motion është kompani për shërbime të internetit dhe televizionit kabllor. Për pak vite, sidomos në këto të fundit, është kthyer në lider në tregun e telekomunikacionit. Artmotion është ofruesi më i madh i shërbimit të internetit dhe lider në tregun e telekomunikacionit. Kompania është themeluar në vitin 2003 dhe nga viti 2008 ka nisur me ofrimin e shërbimeve të Internetit në Kosovë, kurse nga viti 2011 edhe shërbime të televizionit kabllor. Sot ka një ndër rrjetet më të avancuara në Kosovë dhe ofron shërbime të internetit përmes fibrit optik, rrjetit koaksial dhe rrjetit mikrovalor në të gjithë territorin e Kosovës. Është një nga 4 operatorët e licensuar për nyje ndërkombëtare KOS-IX. Artmotion nga viti 2018 ka filluar edhe me operimin e platformës televizive vetanake dhe deri më tash (2021) posedon 14 kanale për sport, film e dokumentar.

No products found for this website.

Lajmet e fundit