Avicena Ks – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Avicena Ks

Avicena KS me tri pika të saj në Prishtinë dhe rreth saj, është laborator dhe poliklinikë e ekselencës. Ka tri qendra, në Arbëri funksionon si laborator e poliklinikë, kurse në Ulpianë dhe në Aeroportin e Prishtinës si laborator dhe kryhen të gjitha llojet e analizave, përfshirë edhe ato për COVID-19 e që janë të pranuara për udhëtime jashtë vendit. Laboratori Avicena KS është lider në fushën e diagnostikimit laboratorik , që ofron një gamë të gjerë testesh rutinore dhe inovative në të gjitha fushat e patologjisë klinike. Laboratori është angazhuar në testimin e mostrave nga fushat e biokimisë dhe mikrobiologjisë, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë dhe kërkesat e përdoruesve.

No products found for this website.

Lajmet e fundit