Banka Ekonomike – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Banka Ekonomike

Banka

Banka Ekonomike ka plot 20 vjet që operon në Kosovë. Është bankë me kapital tërësisht vendor dhe ka rrjet të gjerë në tërë vendin, duke u ofruar klientëve shërbime në 28 pikat e saj. Ka shtatë degë kryesore në qendrat kryesore dhe 21 nëndegë në qendrat më të vogla. Banka Ekonomike udhëhiqet nga misioni për të qenë transparente, e hapur, me përgjegjësi sociale, e orientuar në sigurimin e shërbimeve cilësore për klientët duke ofruar standarde të larta profesionale. Ofron produkte e shërbime të ndryshme, qoftë fizikisht qoftë online.

Lajmet e fundit