Banka Private e Biznesit – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Banka Private e Biznesit

Banka

Banka Private e Biznesit është bankë komerciale vendore dhe është themeluar me kapital vendor më 2001. Rritja e kësaj banke ka qenë e vazhdueshme ndër vite, fal fleksibilitetit, afërsisë dhe kujdesit ndaj klientëve. Sot operon me 26 degë në të gjithë vendin, duke ofruar produkte të veçanta personat privatë, ndërmarrjeve të vogla të mesme si dhe korporatat. Është banka e tretë e licencuar për operim në Kosovë nga Autoriteti Qendror Bankar i Kosovës (AQBK). Banka, në vazhdimësi ofron produkte atraktive dhe shërbime cilësore me çmime konkurruese.

Lajmet e fundit