EuroLab – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

EuroLab

Laboratori EuroLab është një prej më modernëve në vend dhe i akredituar për kryerjen e testeve Real Time PCR. Ka staf profesional të lincencuar vendor dhe ndërkombëtar. Rezultatet e testeve PCR për COVID-19 i ofron në kohë rekorde. Gjendet në terminalin e vjetër të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës dhe udhëtarët i marrin rezultatet prej dy deri në katër orë pasi janë testuar. Punon çdo ditë, duke nisur nga ora 6:00 e deri në mesnatë.

No products found for this website.

Lajmet e fundit