Exfis – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Exfis

Pompa Benzini

Ex Fis është themeluar në vitin 1991 dhe operon në fushën e derivateve në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Për më shumë se një dekadë, Ex Fis operon edhe në fushën e aviacionit si dhe furnizon e jep shërbime të specializuara për NATO-n (KFOR). Po ashtu, shitja me pakicë është një divizion i rëndësishëm i Ex Fis. Ka 37 pika në Kosovë. Pos partneritetit me NATO-n, Ex Fis furnizon edhe Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës me derivate për aeroplanë si dhe aeroportet në Shkup e Ohër. Ex Fis ka edhe laboratorin ku teston derivatet para se t’i mbush rezervuarët e stacioneve në vend.

Lajmet e fundit