Gjirafa Mall – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Gjirafa Mall

Gjirafa 50 është dyqan i shitjeve online i pajisjeve teknologjike. Vlerësohet më i madhi në vend në këtë fushë dhe është pjesë e grupit Gjirafa. Në Gjirafa 50 mund të blini në bazë, në Veternik apo të porosisni online produkte si: kompjuterë, laptopë, celularë, tabletë, pajisje smart, pajisje për "gaming", aparate fotografike, TV, video e audio, pjesë për kompjuterë, aksesorë e shumëçka tjetër. Ofron mundësi të ndryshme të pagesave, kesh, me bankë dhe me këste përmes bankave. Gjirafa 50 ofron shitje, përkatësisht dërgim të porosisë në çdo cep të vendit. Dyqani online është pjesë e Gjirafa Inc., një nga kompanitë e shërbimeve të internetit me rritjen më të shpejtë në rajon. Për të porositur online në Gjirafa Mall, vizito: https://gjirafamall.com/

No products found for this website.

Lajmet e fundit