Hib Petrol – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Hib Petrol

Pompa Benzini

HIP Petrol vlerësohet si një prej gjigantëve në fushën e derivateve. Kompania pos shitjes me pakicë të derivateve, bën edhe transportin e shitjen derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës që nga viti 1992. HIB Petrol aktualisht operon me 13 pika të shitjes në 10 qytete të Kosovës; Ferizaj, Gjilan Lipjan, Çagllavicë, Fushë-Kosovë, Mitrovicë, Komoran si dhe së fundmi në Pejë e Podujevë. Në secilën pikë, pos derivateve, për klientët në dispozicion është edhe restoranti, marketi dhe autolarja. Kompania në vazhdimësi ka furnizuar institucionet vendore, misionet ndërkombëtare dhe qendra të tjera të mëdha me derivate.

Lajmet e fundit