Interex – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Interex

SuperMarkete

Me 28 pika në 16 qytete, Interexi hyn në mesin e hipermarketeve më të mëdha në vend. Kjo kompani, me 1300 të punësuar, rëndësi të madh i jap zgjedhjes që ofron për klientët, gjithmonë produkte të freskëta, të shëndetshme dhe çmime konkurruese. Kompania është themeluar në vitin 2004 dhe vizion ka që përmes shërbimit t’u ofrojë konsumatorëve vlerat më të larta për pagesën që bëjnë.

No products found for this website.

Lajmet e fundit