Ipko – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Ipko

IPKO Telecommunications LLC vlerësohet si një nga kompanitë e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë. Ofron telefoni mobile e fikse, rrjet kabllor, internet dhe shitje të pajisjeve të ndryshme kompjuterike. Kompania është themeluar në vitin 1999 dhe është rritur nga ofruesi i parë i internetit në mbarë Kosovën në një ndërmarrje moderne që ofron gamë të plotë të shërbimeve të integruara si dhe përmbajtjes. Ofron kyçje e kujdes për klientët falas. Ofron pako të ndryshme si për telefoni ashtu edhe për rrjet kabllor e internet. Po ashtu, telefonat e mençur të fjalës së fundit, mund të blihen në dyqanet e Ipko-s në tërë vendin, me mënyra të ndryshme të pagesës, qoftë edhe me këste përmes bankave.

No products found for this website.

Lajmet e fundit